Utdanning: Christin ble ferdigutdannet som veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 2008. Hun har siden tatt et Internship innen smådyrsmedisin ved Royal (Dick) School for Veterinary studies i Edinburgh fra 2012 – 2013 som en del av en generell etterutdanning innen alle fagområder.

Spesialkompetanse – Christin har et svært bredt interesseområde, og har tatt kurs innen alt fra dermatologi, indremedisin, ultralyd, kirurgi og tannbehandling.

Her på klinikken tilbyr hun i dag det meste av bløtvevskirurgi, tannbehandling og tanntrekk, ultralyd av buk og indremedisinske utredninger, hudutredninger, samt at hun har spesiell interesse for cytologi/vevsprøver og kreftbehandling.

Christin er sertifisert av NKK for patella attest utsteding

Personlig – Christin er født og oppvokst på Vettakollen i Oslo, og er veldig glad for nå å jobbe på EMPET Ullevål Dyreklinikk, nær sine hjemtrakter. Christin har hatt både hester, en ilder og undulater under oppveksten. I dag har hun to hunder, whippet guttene Marley og Yeats i tillegg til at hun har en islandshest som hun konkurrer med i gangartskonkurranser. Livet til Christin består med andre ord av dyr, både på jobb og på hjemmebane, og dette trives hun godt med.