Vil du bli en del av EMPET-gjengen? EMPET Førde Dyreklinikk har ledig stilling som klinikkveterinær ved vår moderne smådyrklinikk i Førde i Sunnfjord. Vi ser etter en veterinær som ønsker seg faglige utfordringer, et hyggelig arbeidsmiljø og som verdsetter gode rutiner på arbeidsplassen og har fokus på god kundeoppfølging.

EMPET Førde Dyreklinikk ble en del av EMPET-konsernet mot slutten av 2021. Klinikken ble etablert i sine nåværende lokaler i 2010, og har siden den gang opparbeidet en stabil og stor kundemasse.

Det er i dag 4 veterinærer som arbeider ved klinikken. I tillegg har vi 3 assistenter/dyrepleiere samt 1 resepsjonist Klinikken har et godt utrustet in-house laboratorium, røntgen, tannrøntgen og ultralyd. Vi har gassanestesi, ventilator og oppdatert utstyr for oppfølging av inneliggende pasienter.

Klinikken tar hovedsakelig imot hunder og katter, men ser også en del kaniner og gnagere. På EMPET Førde Dyreklinikk gjør vi det meste av indremedisinske utredninger, bløtvevskirurgi, tannbehandlinger og vanlig poliklinikk. Dette byr på både spennende og varierte dager. På klinikken finnes det også utstyr for ortopedisk kirurgi. Veterinær som ønsker å utvikle kompetanse inne grunnleggende ortopedisk kirurgi er velkommen til å søke.

Personlige egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å videreutvikle deg sammen med klinikken. Du kan jobbe selvstendig, men er også god til å arbeide i team Du trives med varierte arbeidsoppgaver med tidvis svært høyt tempo. Du er i stand kommunisere godt og tydelig med våre kunder. Du har gjerne et spesialområde du interesserer deg for og ønsker å videreutvikle deg innen.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har noe arbeidserfaring, men det viktige er at du har et ønske om å utvikle deg videre som veterinær, har stå-på vilje, god arbeidsmoral og engasjement for faget.

Om Førde

Førde er eneste by og kommunesentrum i Sunnfjord kommune. Det bor ca. 21 000 mennesker i kommunen. Førde er en by i stadig vekst og utvikling, og det største handelssentrum mellom Bergen og Ålesund. Her ligger også Førde sentralsjukehus som er et somatisk og psykiatrisk sjukehus for Sogn og Fjordane i Vestland fylke.

Naturen i Sunnfjord er variert, og strekker seg fra kystlandskap i ytre deler av Førdefjorden i vest til innpå Jostedalsbreen i øst. Mulighetene for et variert friluftsliv er meget gode, og er ofte grunnen til at nye mennesker velger å etablere seg i Førde.

Kommunikasjonsmuligheter er mange. Widerøe har 6 daglige direkteflygninger til Oslo, turen tar under 1 time. Også flere daglige avganger til Bergen og andre byer. Med bil tar turen til Bergen under 3 timer.

I Sunnfjord kommune er det også et betydelig husdyrhold i landbruket, med melkeproduksjon, kjøttproduksjon og sauehold. Dersom søker har interesse for det, kan noe deltagelse i produksjonsdyrpraksis diskuteres. Det samme gjelder deltagelse i den kommunale, offentlige veterinærvakta.

 

Send søknad

Dersom du har spørsmål om stillingen, kontakt gjerne daglig leder Nikoline Devig på tlf 91706063.

Søknad og CV sendes til: nikoline.devig@empet.no 

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!