På nyåret åpnes vår største satsning til nå; EMPET Dyresykehus Oslo! Dyresykehuset ligger sentralt i Nydalen rett ved ring 3. Det er gode parkeringsmuligheter for både kunder og ansatte, og godt kollektivtilbud rett utenfor døren.

Klinikken er på 2.000 kvm. og utstyres med alt man kan forvente av et moderne dyresykehus. Her vil være døgnåpen akuttvakt og spesialister som er klar til å ta imot henvisninger på dagtid.

Vi har allerede to kjente navn med oss i smådyrspesialistene Magnus Harjen og Hilde Heggen, og vil også ansette kirurg, kardiolog og klinikkveterinærer for å kunne gi kunde og henvisende klinikker et fullverdig tilbud.

Som ansatt i EMPET blir du verdsatt. Vi satser på våre ansatte og ønsker å være ledende både faglig og sosialt. Hos EMPET skal det være gøy å komme på jobb, og vi er venner så vel som kolleger.  Du vil få være med å bygge opp et dyresykehus fra start og forme din egen arbeidshverdag. Vi er lydhøre for ideer som gjør at opplevelsen blir den beste for både kunder og ansatte!

Ved EMPET dyresykehus Oslo har vi behov for både dyrepleiere (med og uten erfaring), assistenter og resepsjonister.

Dersom du tror vi kan være en god match for deg, send søknad til hilde@empet.no innen 20/10.

Spørsmål om stillingen kan rettes til samme mailadresse eller på telefon 91849457.

 

Send søknad

Om dette virker interessant, send søknad og CV til personalsjef Hilde Andgard. Søknader behandles fortløpende. epost: hilde@smadyrakutten.no
telefon: 91 84 94 57

søknadsfrist: 20 oktober

Søknader vil bli vurdert fortløpende