Henvisninger

Indremedisinsk utredning

Ved indremedisinsk utredning kommer du til veterinærer med lang erfaring og tilleggskompetanse.

indremedisinsk-utredning

Før timen

Vi anbefaler at pasient har fastet i 12 timer for å sikre nøyaktige prøveresultater, med unntak av akutt syke dyr.

Det er også viktig at henvisende veterinær sender over tidligere historikk og prøver for å gi oss en fullstendig oversikt.

Utredning

Vi starter med en grundig anamnese og historikk for problemet, før vi legger en plan for videre undersøkelser og behandling. Disse undersøkelsene inkluderer:

  • Blodprøver
  • Urinprøve
  • Røntgenbilder av bryst og buk
  • Grundig ultralyd av indre organer

Alle disse undersøkelsene utføres med avansert og moderne utstyr. Indremedisinske utredninger kan være tidkrevende, så det er nyttig å levere pasienten om morgenen etter konsultasjonen. Dette gir oss tid til nødvendige undersøkelser og til å planlegge videre behandling. De fleste hunder og katter trives godt på oppstalling hos oss, og vi kontakter deg så snart undersøkelsene er utført, dersom du ønsker å hente dyret så raskt som mulig.

En konsultasjon koster vanligvis mellom 3000 og 4000 kroner. Videre undersøkelser som ultralyd av indre organer koster omtrent det samme, og en innledende henvisning koster vanligvis mellom 7 og 8000 kroner. Prisen avhenger av eventuelle tilleggsundersøkelser basert på funn fra den innledende undersøkelsen.