Anita er veterinær og ble uteksaminert fra St.Istvan University of Veterinary Science i Budapest, Ungarn i 2009.
Hun har etter endt utdanning jobbet ved flere smådyrklinikker og har også erfaring fra 5 år med blandingspraksis og vakter i nord.
Anita har jobbet i EMPET siden 2018, og vært en del av EMPET Røa teamet siden åpning mai 2020.

Anitas fremste interesseområder er atferdsmedisin, indremedisin, tannbehandling og ultralyd, og hun har gjennomført flere etterutdanningskurs innenfor disse fagområdene. Det er Anita som gjør tannbehandlingene ved EMPET Røa.
Anita brenner spesielt for at man skal tilstrebe en stressfri håndtering av pasientene på klinikken, og at veterinærbesøket blir en positiv opplevelse for dyret.

Anita har bakgrunn fra Forsvarets sanitet med utenlandstjeneste i Afghanistan og Kosovo, og er også tidvis å finne i grønt som veterinær i Heimevernet.

Dyr har alltid vært en viktig del av Anitas liv, og etter hun fikk sin første hund som 8-åring har hun alltid hatt en hund i livet sitt.
Hun er oppvokst på Østensjø i Oslo, og har nå flyttet tilbake til hjemtraktene med mann, datter og hunden Mika. Mika er en 11 år gammel border collie som sørger for at mamma aldri trenger å kjede seg.