Marion er Veterinær og ble uteksaminert ved University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences i Brno, Tsjekkia i 2019. Hun har siden det jobbet på flere EMPET klinikker, både på Kalbakken, Storo og Skedsmo før hun ble en del av teamet på EMPET Røa når det åpnet i mai 2020.

Marions hoved interesse er kirurgi og har etterutdannings kurs innenfor dette. Andre interesse felt er indremedisin, atferd, dyrevelferd og halthetsutredning. Hun har også en del kurs og interesse innen kattesykdommer.

Marion er født og oppvokst på Ålgård i Rogaland og har en variert bakgrunn. Hun har tidligere jobbet som dykkerinstruktør i Thailand og Mexico samt som avdelingsleder i ABB Robotics.  Dyr har alltid vært en stor del av livet til Marion som har jobbet på gård med melkekyr og sauer fra ung alder samt drevet med hest i over 30 år. Utenom Hest har hun også hatt flere andre kjæledyr inkludert fugl, sau, katt og Hund. I dag har hun hunden Lukas som er blanding av Border Collie og Tervuren og er bosatt på Røa.