Rebecca har tatt en Bachelor grad i Veterinary Nursing på Middlesex University of London og hadde i studietiden praksis på en smådyrklinikk i Buckinghamshire. Da hun flyttet til Norge fikk hun Norsk dyrepleierautorisasjon og jobbet på operasjonsavdelingen på Oslo Dyresykehus og på Lofoten Dyreklinikk før hun begynte hos oss på Empet Røa. Rebecca har ved siden av jobb på Røa tatt en Post Graduate Certificate i International Animal Welfare, Ethics and Law ved University of Edinburgh. I 2021 tok hun etterudanning i anestesi og smertelindring for dyrepleiere og klinikkassistenter ved NMBU og planlegger å fortsette e etterutdanning innen anestesi.

Rebecca er spesielt interessert i dyrevelferd, og synes at det beste med jobben som Dyrepleier er at den er så variert. Hun er spesielt interessert i anestesi, tannbehandling og laboratoriearbeid. Men ingenting slår stell, kos og pleie av pasientene.

Rebecca er født og oppvokst på Røa. Hun har alltid vært glad i dyr og hadde marsvin i oppveksten. Nå har hun to hunder, en husky labrador blanding som heter Leia, og en gatehund fra Kypros som heter Lasse.