Historien vår starter på Norges Veterinærhøgskole der vi, seks studievenner, bestemmer oss for å starte klinikk sammen etter endt studium i 2005. Vårt ønske er å skape en hyggelig arbeidsplass og tilby veterinærtjenester av høy kvalitet i nærmiljøet.
 

I 2005 var veterinærbransjen segregert med en rekke små klinikker med få ansatte som gjorde “litt av alt” innen veterinærfaget. 

Vår idé og filosofi er at behandlingskvaliteten blir betydelig bedre ved å la ansatte spesialisere seg på et fagområde i henhold til sine interesser. 

- Skal du bli en dyktig kirurg må du operere mye og ikke bruke tid på så mye annet.

For å få til dette, bestemte vi oss for å bygge opp et solid fagmiljø, der alle klinikkene våre samarbeider og henviser pasienter til spesialister innen det aktuelle fagområdet.

EMPET er i dag en ledende tilbyder av veterinærtjenester, og driver 34 dyreklinikker med over 400 ansatte. 


Vårt gode arbeidsmiljø, muligheter for faglig utvikling og spennende arbeidsoppgaver gjør at det er svært få ansatte som slutter hos oss. Du møter derfor igjen de samme ansiktene på klinikkene år etter år.

 

Tro mot egen visjon

Alle gründerne jobber fortsatt i bedriften 18 år etter starten, og det har medført en stabil ledergruppe der alle er veterinærer og tro mot selskapets visjon; “vi styres av faglig ambisjon og fornøyde kunder”. Vi bruker mye av overskuddet til å gi et bedre tilbud til våre kunder både ved å investere i våre ansatte, i nytt moderne utstyr og i moderne lokaler.

 

År for år

Vi åpnet vår første klinikk i 1985. I 2023 er vi totalt 34 klinikker og over 400 ansatte.
Her er en oversikt over historien vår, år for år. 

 

En liten oversikt

  • Vi har over 400 dedikerte medarbeidere 
  • Selskapet består av 34 dyreklinikker
  • Bygget opp et stort fagmiljø, med spesialister innen en rekke fagfelt
  • Har bransjens mest moderne klinikker, med det siste innen diagnostisk utstyr