Vi er den største kjeden med norskeide dyreklinikker, og bytter nå navn til EMPET. Hos oss møter du erfarne og empatiske veterinærer og dyrepleiere med høy og oppdatert kompetanse. Vi bistår med forebyggende behandling som vaksiner, tannrens og ormekurer. Og ikke minst, står vi klar til å behandle både syke og skadede dyr.

Dyreklinikkene AS bytter navn til EMPET

Helnorsk tilbud

EMPET er ikke eid av et internasjonalt investeringsfond. Men av norske veterinærer som vil gi flest mulig dyr best mulig hjelp. Alle gründerne og eiere jobber fortsatt i bedriften, og vår visjon er den samme som da vi startet for 14 år siden: «Vi skal styres av faglig ambisjon og fornøyde kunder ”.

For å gi det beste tilbudet til våre kunder, investerer vi i våre ansatte, i nytt moderne utstyr og i moderne lokaler.

Bedre behandling

På empet.no kan du enkelt bestille time selv, og se hva behandlinger koster.

Per i dag har vi 10 dyreklinikker som til sammen behandler over 50.000 pasienter i året. Vi er flinke til å samarbeide og henvise pasienter til hverandre, sånn at våre over 140 ansatte kan spesialisere seg innen fagfeltet man er mest interessert i. Dermed får dyrene enda bedre behandling, og vi får fornøyde medarbeidere som trives og blir i jobben i årevis.

Hos oss kan du faktisk møte den samme veterinæren hele livet; fra den første valpevaksinen til vi kjenner din firbente bestevenn nesten like godt som deg.

 

Velkommen til EMPET – firbentes førstevalg!

 

Fakta om EMPET

  • EMPET henviser til empati, empiri og “emergency”.
  • EMPET er fortsatt 100 % eid av våre egne veterinærer, som betyr at du får den samme gode servicen og kompetansen. 
  • Vi er 140 ansatte fordelt på 10 klinikker. 
  • Vi åpner EMPET Larvik i januar 2020.